Uteaktiviteter som förgyller tillvaron

Huss Travel arrangerar framför allt grupp- och konferensresor till våra favoritresmål. Vi åker helst där det finns snö & berg eller hav & andra vackra landskap med fokus på härliga uteaktiviteter som förgyller tillvaron utanför konferenssalen och knyter samman gruppen.

Snö & berg eller hav & andra vackra landskap

Huss Travel arrangerar framför allt grupp- och konferensresor till våra favoritresmål. Vi åker helst där det finns snö & berg eller hav & andra vackra landskap med fokus på härliga uteaktiviteter som förgyller tillvaron utanför konferenssalen och knyter samman gruppen. Fokus ligger från början till slut på att ge gästerna en aktiv och minnesvärd resa som stärker gruppen.

Vi ser till att drömresan blir det ni drömt om

Fokus ligger från början till slut på att ge gästerna en aktiv och minnesvärd resa som stärker gruppen. Vi är alltid med från idé till leverans och ser till att drömresan blir det ni drömt om in i minsta detalj på plats. Vi letar upp små guldkorn som vi tror passar er grupp och skapar en helhet där vi sedan guidar på plats 24/7.

Din personliga researrangör

Tillsammans

Delad glädje är dubbel glädje. Vi skapar oförglömliga minnen att ta med sig hem i bagaget. Vi kan inte göra allt men vi kan hjälpa till med att känna tillhörighet och att lära känna varandra under annorlunda former i vackra miljöer.

Vandring

Den enklaste men kanske mest uppskattade aktiviteten som nästan alla kan vara med på. Låt oss presentera “walk and talk”. Vi på Huss Travel har vandrat med grupper i bergen, längs vattnet eller bara rakt ut i spenaten. Några av våra favoriter: Mallorca, Cinque Terre, Costa Brava och Alperna (här finns en uppsjö av resmål).

Pröva något nytt

I samband med pandemin har väl alla testat padel, men vi har kört padel som aktivitet i snart 10 år. Per har som Klubbchef i Saltsjöbadens Padel anordnat turneringar, träningar och aktiviteter för olika grupper.

Vi har också kört annorlunda aktiviteter som Canyoning, Via Ferrata, Coasteering, skidskytte, snöskovandring, mm. Vi tar gärna med er ut utanför boxen. Inomhus är inte vår grej.

Vill du veta mer eller ha en offert på något spännande resmål?

Kontakta oss här